woensdag 29 juli 2015

Vervelen?? Nee!!

Hallotjes,

Heb je nu ook zomervakantie? Of verveel je jezelf? Misschien heb je wat aan mijn 10 tips tegen verveling!! Want jezelf vervelen is helemaal niet nodig met mijn 10 tips.



-Tip 1; Met vrienden/vriendinnen afspreken.
Je alleen vervelen is helemaal niet leuk maar met vrienden zal je jezelf zeker niet zo snel gaan vervelen, want iedereen heeft weer andere ideeën en samen zul je dan vast wel iets leuks verzinnen. En wat ik persoonlijk vind is iets doen samen met mijn vrienden altijd leuker gewoon omdat het lekker met z'n alle is. 

-Tip 2; Een boek lezen.
Niets is beter dan een goed boek lezen je kan er gewoon helemaal in verdwijnen en je zult de rest even vergeten (tenminste dat gebeurd bij mij heel vaak). En voor een boek te lezen heb je helemaal niemand nodig dus als niemand kan afspreken heb je toch nog een vriend die altijd beschikbaar is Je Boek.

-Tip 3; Leuke dingen plannen.
Misschien kun je nu niets leuks doen, maar morgen misschien wel. Plan gewoon alle vrije dagen die je voor je hebt voor met leuke dingen en maak hier een lijstje van. Zo ben je wel even bezig en word je vanzelf vrolijk omdat je alleen maar bezig bent met dingen die jij leuk vindt en in de toekomst gaat doen. 

-Tip 4; Hardlopen, zwemmen, fietsen.
Eigenlijk ga gewoon sporten. Dit is leuk en gezond dus wat houd je tegen? Niks. 

-Tip 5; Oude foto's terug kijken.
Het klinkt misschien niet heel leuk maar het is echt super leuk en schatting. Als je mij niet begrijp kijk maar eens foto's terug van een baby jij en dan zul je begrijpen wat ik bedoel.

-Tip 6; Je kamer opruimen/ schoonmaken.
Je kamer opruimen is misschien niet leuk net als schoonmaken maar als je jezelf toch al verveeld waarom ga je dan niet gelijk wat nuttigs doen en je verveeld je niet meer. Zet een muziekje op en het kan zelfs leuk worden.

-Tip 7; Mijn blog lezen.
Deze tip heeft geen uitleg nodig.

-Tip 8; Online kijken voor nieuwe kleren.
Deze tip is alleen niet zo goed voor je portemonnee, maar wel weer voor je klerenkast. Offline kijken kan natuurlijk ook dit is eigenlijk zelf nog leuker vooral als je er een  hele dag shoppen van maakt en dan tussen de middag even ergens lekker gaat lunchen en s'avonds misschien nog ergens wat gaat eten en de dag nabespreken.

-Tip 9; Zoek een baantje.
Heb je vaker last van verveling en een lege portemonnee zoek een baantje. Bijvoorbeeld een krantenwijk, in de supermarkt of ga oppassen. Zo ben je ergens mee bezig en verdien je ook nog eens geld wat je weer een leuke dingen kunt uitgeven. 

-Tip 10; Ga vrijwilligerswerk doen. 
Wil je wel werken maar hoef je er geen geld voor of is er geen werk misschien is vrijwilligerswerk dan wel wat voor jouw. Vaak is vrijwilligerswerk ook nog eens heel leuk en gezellig om te doen bijvoorbeeld in een bejaardentehuis. 

Veel succes met je niet vervelen,

Liefs Naomy

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten