zaterdag 25 juli 2015

Catrice

Hallotjes,

Catrice cosmetics is een make-up merk dat 2 keer per jaar hun assortiment update met de laatste catwalks looks. En heeft 12 Limited editions per jaar. Hun make-up heeft een hoge kwaliteit en bij het maken en testen van make-up worden geen dierenproeven gedaan. Wat ik persoonlijk best belangrijk vindt.


Bij de kruitvat was het deze week 1+1 gratis op alle make-up en ja dan kan ik het niet laten om dat toch nog wat extra dingetjes te halen. En echt ik ben er weer zo blij mee. Vooral de lippenstift hij heeft zo'n mooi zomerkleurtje. Hij is zacht oranje het is een beetje een perziken kleurtje echt super mooi. Dat heb ik echt nodig op een zomerse dag als vandaag (ughm tja het weer laat ons wel eens in de steek) maar deze lippenstift maakt het weer goed. Het is de ULTIMATE Colour 050 Princess Peach van catrice.




















Liefs Naomy

vrijdag 24 juli 2015

S'mores

Hallotjes,

Vandaag heb ik s'mores gemaakt dit zijn Amerikaanse koekjes met chocolade en spekjes. En echt super lekker maar ook machtig en ze zijn relatief goedkoop te maken ik heb in totaal € 2,63 betaald. 



donderdag 23 juli 2015

Hallotjes,

Vandaag doe ik het een dagje rustig aan het is immers wel zomervakantie en na een ochtendje werken in de tuin (zo noemen wij de tomatenkassen) ben ik meestal super moe en is het lekker om je even terug te trekken in een goed boek en van het warme weer te genieten. En ik ben jullie een uitleg verontschuldigd voor de verandering van mijn blognaam. Van My Life As........ naar SkyLife. Ik zal jullie uitleggen waarom;

SkyLife staat voor mij namelijk voor de mooie dingen in het leven, en als de lucht. De lucht is misschien niet altijd mooi blauw maar ook wel eens grauw en als het leven wel eens grauw is (who dit klinkt cliché maar het is wel zo) net zoals het feit dat de lucht altijd opklaart. En zo wil ik in het leven staan. Nadenkend over de grauwe periode maar wel met een vooruitzicht op de mooie blauwe lucht.


woensdag 22 juli 2015

Primark

Hallotjes,

Ik ben vandaag lekker een dagje wezen shoppen onder andere in de Primark. De meeste zullen deze winkel wel kennen. De Primark verkoopt kleding voor vrouwen, mannen en kinderen maar ook hele leuke artikelen voor in je huis en beauty producten voor een mooie prijs. En echt de sport en accessoires afdeling is echt geweldig. Je hebt er zulke leuke dingen dat je bijna zo'n hebben hebben hebben drang krijgt. En dan kan je natuurlijk niet anders dan thuiskomen met een tas vol kleren.

Een van de leukste dingen die ik vandaag heb gekocht zijn;












Deze schattige pyjama voor 7 euro. Hij was er ook in het blauw, er waren nog veel andere varianten bijvoorbeeld een met Micky Mous.













En dit telefoonhoesje voor 4 euro voor een Iphone 5s/5c die er ook nog in het blauw was en met wat andere printjes. En dit armbandje met de begin letter van mijn naam de N. Deze heb ik ook voor mijn zusje gekocht als cadeautje. O en hij was trouwens 2 euro. Van dit armbandje had je ook 2 varianten kettinkjes. Verder heb ik nog een paar simpele T-shirt gehaald voor 3 euro.

Ik had vandaag een superdag ik hoop jullie ook.

Liefs Naomy

dinsdag 21 juli 2015

Wild

Hallotjes,

Ik heb net het boek Wild uitgelezen van Cheryl Strayed, En echt het was een spectaculair en aangrijpend en adembenemend verhaal zoals op de voorkant van mijn exemplaar staat vermeld. 

Het is een aangrijpend verhaal over Cheryl Strayed die na het overlijden van haar moeder en de echtscheiding met haar man Paul besluit de Pacific Crest Trail te lopen. De Pacific Crest Trail ookwel de PCT genoemd is een 1700 kilometers lang pad in het westen van Amerika. De begint de PCT met te weinig voorbereiding te kleine schoenen en een veel te zware tas. Ondanks dit alles lukt het haar de gevaren die op haar weg komen te trotseren en nieuwe mensen te ontmoeten die haar de rest van haar leven bij zullen blijven. Ook leert ze omgaan met de eenzaamheid die de PCT met zich meebrengt. Onderweg krijgt ze de bijnaam de koningin van de PCT. Deze bijnaam slaat op het feit dat ze onderweg allerlei dingen aangeboden krijgt. 

Het is goed om te lezen dat als een vrouw doorzettingsvermogen heeft en niet van plan is iets op te geven ze het echt kan bereiken. Dat je ondanks tegenslagen toch altijd blijft volhouden en doorgaat. Dat is als je het aan mij vraagt een mooie boodschap die dit boek met zich meebrengt.

Ik vond het een mooi verhaal en raad het jullie zeker aan. Ook de film van het boek ben ik zeker van plan te gaan kijken. Maar als je het mij vraagt zal het boek toch beter zijn om dat je dan zelf een voorstelling kan maken van hoe het er uit heeft gezien en het meer een gevoel geeft of je het zelf hebt meegemaakt. 

Liefs Naomy

maandag 20 juli 2015

My 6 favourite

1. Light blue
    Dit is een luchtje van Dolce & Gabbana het is echt al 2 jaar lang mijn lievelings luchtje. Hij ruikt fris en een beetje fruitig en doet mij altijd aan de zomer denken. Als dit luchtje ruikt wordt ik gewoon helemaal vrolijk. Ook blijf je hem de hele dag ruiken waardoor je niet steeds opnieuw moet spuiten. En ja je ziet het goed hij is bijna op :'(













2. Ontwaakt
    Ontwaakt is het 7de deel uit de boeken serie Het Huis Van De Nacht. Deze serie bestaat uit 12 boeken, wat ik niet wist toen ik het eerste boek las maar als ik eenmaal begin in een boek of serie kan ik niet anders dan doorlezen tot het uit is en is elk boek wat ik op dat moment lees mijn favoriete boek.












Een korte samenvatting waar de serie overgaat:

Zoey is een halfwas vampier en samen met haar vrienden moet ze ervoor zorgen dat de Duisternis niet het licht overschijnt. En daarvoor zal ze het pad van Nux haar godin moeten volgen maar dit zal niet altijd even gemakkelijk zijn.

3. Gibberish

    Het is een nummer van Max Schneider. Hij is mijn favoriete artiesten helaas is hij niet zo bekent in Nederland maar als hij ooit een concert geeft in Nederland zal ik er zeker naar toe gaan.












4. Een geroosterde boterham met pindakaas
    Er is gewoon niets lekkerder dan een geroosterde boterham met pindakaas. Dit klinkt best raar uit mijn mond omdat ik niet echt een broodliefhebber ben en echt jarenlang geen pindakaas lusten, maar sinds kort is er een nieuwe wereld voor mij open gegaan.












5. Instagram
    Instagram is de app die ik het meest gebruik ik vindt het zelf super leuk om foto's te bewerken en foto's van andere te kijken.

6. Nieuw zwempak

Gewoon omdat ik zoveel van zwemmen hou en als je een nieuw zwempak heb en voor het eerst ermee in het water duikt lijkt het net alsof je door het glijd.

zondag 19 juli 2015

Ik weet dat er meer is.
Meer dan je nu ziet.
Meer dan je aan de oppervlakte voelt.
Er is meer.
Meer gevoel.
Meer liefde.
Meer haat.
Meer angst.
Meer verdriet.
Meer hoop.
Er is meer van alles.
Ik voel het.