zaterdag 12 september 2015

Miskoop??

Één week of 2 geleden zocht ik een bodylotion omdat ik last had van een droge schrale uit die aan het vervellen was. Je herkent dat zelf vast ook wel dat aan het eind van de zomer je huid helemaal droog is en om verzorging aan het schreeuwen is. Dat was in ieder geval bij mij aan de hand. Met als resultaat deze bodylotion en heel wat rare ongewenste toevoegingen. 

donderdag 10 september 2015

Outfit of the day

Vandaag heb ik een kort artikel met mijn outfit van de dag. The outfit of the day. Lekker kort maar krachtig.

woensdag 9 september 2015

Weg van alles

Voordat jullie denken dat ik wegga van alles dat is niet zo het is alleen de titel van dit geweldige boek. Ookal heeft de titel mij wel overgehaald het boek te gaan lezen. Want wie heeft er nou nooit het gevoel gehad dat die weg wil van alles? Ik in ieder geval wel! Of een droomreis te gaan maken door Australië? Mij kun je er zo voor wakker maken!!!

dinsdag 8 september 2015

Ready for school in 5 minutes

Vandaag heb ik voor jullie twee artikelen omdat ik gister gewoonweg geen tijd had het spijt me echt heel erg xx ik hoop dat het vergeven kan worden. In dit artikel ga ik jullie mijn ready for school in 5 minutes laten zien. Want wie wil er nou een uur met zijn make-up bezig zijn als je ook nog in bed kan liggen. 
Before and After

Sportkleding


Zelf sport ik bijna elke dag of ik zorg dat ik mijn beweging voor een dag krijg. Tijdens het sproten is het natuurlijk ook heel leuk om leuke, en lekker kleren te dragen. Daarom vandaag een lijstje van mijn favoriete sprot artikelen.

zondag 6 september 2015

Help het regent!

Regen wie kent het niet. Hier in Nederland hebben we een zeeklimaat dat betekend dat we het hele jaar door neerslag kan vallen. Gemiddeld valt er in Nederland 700mm tot 900mm neerslag per jaar, dit is best veel. Maar wat doen we tegen de regen? Binnenblijven? En wat als je ergens naartoe moet? Daarom heb ik vandaag een paar tips voor als het regent op basis van mijn levenservaringen.