donderdag 3 september 2015

Hardlopen

Vandaag ben ik weer gaan hardlopen zo'n heerlijk gevoel!! Tijdens het hardlopen lijkt het net alsof je in een andere wereld leeft, alleen jij en je ademhaling 'I love it'. En na het hardlopen is voel ik me tenminste altijd heel vrolijk en energiek alsof je alles aan kunt. Dat zijn voor mij echt de reden waarom ik hardloop, gewoon omdat het mij een geweldig gevoel geeft.

Wil je ook gaan hardlopen maar weet je niet hoe je moet beginnen? Of heb je er nooit de zin voor? Hier een paar tips om te gaan hardlopen maar ook om te blijven hardlopen;

woensdag 2 september 2015

Instagram

Wil je weten wanneer er een nieuw artikel online komt? Dat kan. Sinds gister heb ik een SkyLife instagram account, hierop zal ik elke keer als er een nieuw artikel online komt een linkje naar het artikel plaatsen.

 Vlog mijn insta account; skylife_insta en blijf op de hoogte van mijn nieuwste artikels.

Liefs Naomy

maandag 31 augustus 2015

Insurgent

Een tijdje geleden heb ik het vervolg van Divergent  gezien. Divergent vond ik zelf echt een super leuke film ik heb hem denk wel een stuk of 10 keer gezien daarom keek ik heel erg uit naar het vervolg Insurgent.



zondag 30 augustus 2015

Tonic

Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe tonique of reinigingswater omdat die van mij bijna leeg was 'nu is'. Maar eindelijk heb ik hem gevonden mijn nieuwe tonique. Het is een verzachtende tonic geworden omdat ik de laatste tijd zelf veel last heb dat mijn huid heel droog is en verveld.