zaterdag 26 september 2015

Kleurentest

Pastelkleuren, felle kleuren, harde kleuren en donkere kleuren, je hebt allemaal verschillende soorten kleuren maar, welke kleur past het best bij jou? Ontdek het op deze mini tour.

donderdag 24 september 2015

Travel to........Barcelona

31 mei was het zover, ik ging naar Barcelona samen met mijn moeder! Terwijl ik wachtte op de uitslag van mijn examen leek het mijn moeder een leuk idee om een stedentrip te maken naar Barelona. Over deze stedentrip ga ik elke donderdag een blog schrijven genaamd 'Travel to......'.

dinsdag 22 september 2015

8 tips om in slaap te komen

Slapen is tijdverspilling. Denk je is in als je niet zou hoeven slapen hoeveel extra tijd je zou hebben. Om bijvoorbeeld die sport te gaan beoefen waar je steeds maar niet aan toe kwam, of om je huiswerk eindelijk een keer (goed) te maken. Maar goed verder is slapen natuurlijk ook heel erg nuttig om goed te blijven functioneren. Daarom hier een paar tips om in slaap te vallen.

zondag 20 september 2015

SKYLIFE- Naomy

Het is nu half 10 maar ik had gister beloofd of een blog te plaatsen dus dan komt die er ook, en beter laat dan nooit toch :) Vandaag geef ik jullie een kijkje hoe mij week er heeft uitgezien en wat ik allemaal heb uitgespookt in 7 dagen tijd.