vrijdag 28 augustus 2015

What's in my suitcase

Dit artikel komt misschien een beetje laat maar beter laat dan nooit toch? Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn rood/roze koffertje.

donderdag 27 augustus 2015

7 Tips voor een nieuwe situatie

Het gebeurt vaak genoeg dat jij ergens de nieuweling bent. Maar wat doe je in een nieuwe situatie? Hoe reageer je? Iedereen doet dit anders en op zijn eigen manier. Sommige worden heel verlegen of juist heel druk. Weet je niet wat je moet doen in een nieuwe situatie hier heb ik 7 misschien wel nuttige tips voor ik een nieuwe situatie, of misschien heb je er helemaal niks aan en ben je super goed in de nieuweling zijn.

woensdag 26 augustus 2015

First day

Ik heb vandaag mijn eerste echte schooldag gehad, dat is natuurlijk altijd spannend omdat je de mensen nog niet kent. Misschien weet je dat wel uit eigen ervaring van de brugklas, of omdat je van school bent verandert. Maar ik vond het in ieder geval best spannend.

dinsdag 25 augustus 2015

The Light Of Now

Ik ben pas op vakantie geweest naar Mallorca zoals je misschien wel weet ligt dat in Spanje. Maar als ik op vakantie ga mag ik vaak een nieuw luchtje kopen op de luchthaven omdat je daar geen belasting betaald. Nou dat vind ik in iedere geval niet erg.

maandag 24 augustus 2015

Top 11 vreemdste complimenten

Voordat ik begin sorry dat ik me blog zo laat pas plaats ik was de hele dag super druk en was jullie bijna vergeten :'( maar gelukkig is dat niet het geval. Pas op vakantie kreeg ik zo'n raar compliment; namelijk dat mijn witte armhaartjes zo mooi waren. Ik moest mezelf echt inhouden om niet op de grond te vallen van het lachen. Het bracht me wel op het idee van de 11 vreemdste complimenten.

zondag 23 augustus 2015

Back to school

Voordat ik begin wil ik nog even mijn excuses aanbieden dat ik gister geen blog heb geplaatst. Ik ben nog een beetje van mijn gebruikelijke ritme af, en ik had gister zo'n drukke maar super leuke dag. 

Omdat sommige misschien al naar school zijn of binnenkort naar school moeten leek het mij een geschikt moment voor een 'Back to School' blog.