zaterdag 1 augustus 2015

Liquid eyliner

Hallotjes,

Vandaag wil ik het graag hebben over mijn favoriete eyeliner. Mijn favoriete eyeliner is de Master Precise liquid eyeliner van Maybelline New York. Deze eyeliner is te verkrijgen voor ongeveer €9,50.

vrijdag 31 juli 2015

Hoe ik mijn blogfoto's bewerk

Hallotjes,

Hier ben ik weer met een nieuwe blog deze keer gaat het over hoe ik mijn blog foto's bewerk.


donderdag 30 juli 2015

Zussendag

Hallotjes,

Vandaag hadden ik en mijn zusje onze eerste jaarlijkse zussendag. Deze dag heeft mijn zusje verzonnen en ik vond het een best goed idee vooral omdat we de laatste tijd niet altijd even leuk met elkaar omgingen is het wel even fijn om even gezellig en dagje met z'n tweeën iets leuks te doen.

woensdag 29 juli 2015

Vervelen?? Nee!!

Hallotjes,

Heb je nu ook zomervakantie? Of verveel je jezelf? Misschien heb je wat aan mijn 10 tips tegen verveling!! Want jezelf vervelen is helemaal niet nodig met mijn 10 tips.


dinsdag 28 juli 2015

Running

Hallotjes,

Ik ben gister weer na een hele lange periode niet hardlopen weer een keer buiten gaan hardlopen. En echt wat voelt dat weer geweldig aan. Vooral als je dan thuis komt heb je het gevoel dat je nog een rondje kan lopen I Love It. Ik ga weer proberen mijn oude schema op te pakken en 2 tot 3 keer per week hard te lopen. Maar dan moet mijn knie het wel toestaan.

maandag 27 juli 2015

The Longest Ride

Hallotjes, 

Ik heb net The Longest Ride gezien. Ik weet dat die al een tijdje uit is, en een vriendin van mij zegt ook al een tijdje dat ik hem moet gaan kijken omdat zij hem super goed vond en het echt een film voor mij zou zijn en raad eens ze heeft gelijk. Ik heb hem net gekeken en wou hem gelijk nog een keer kijken. Dit is nou een film die echte emoties bij mij raakt 'ja ik moest huilen' 'en ja aan het eind was ik bijna intens gelukkig' soms weet ik echt niet hoe dat komt maar deze film is echt top, een echte aanrader als je een film wilt gaan kijken en je weet niet welke deze dus!!. Ik ga hem binnenkort echt nog een keer kijken. 

zondag 26 juli 2015

Logo















Hallotjes,

Ik ben de laatste tijd bezig geweest met een logo voor mijn blog. Eerst heb ik een opzet gemaakt met de naam van mijn blog SkyLife, daarna ben ik het verder gaan verwerken en heb ik wat aanpassingen gemaakt zodat het meer echt mijn logo zou worden. En dan is dit het eindresultaat geworden, ik ben er super blij mee. Ook al zijn mijn teken talenten beperkt ben ik er trots op dat ik dit zelf heb kunnen ontwerpen en tekenen. Voor mij is dit een weer een klein stapje verder met mijn blog. En ik hoop in de goede richting.

Wil je zelf ook een logo ontwerpen? 6 tips daarvoor;
-Ga na wat voor een soort letters je wil.
-Zoek allerlei letterstijlen op.
-Maak verschillende ontwerpen en kies de beste.
-Speel met de volgorde van worden.
-Zoek naar voorbeelden.
-Doe inspiratie op in een tijdschrift, of een blog.

Veel teken plezier,

Liefs Naomy