zaterdag 26 september 2015

Kleurentest

Pastelkleuren, felle kleuren, harde kleuren en donkere kleuren, je hebt allemaal verschillende soorten kleuren maar, welke kleur past het best bij jou? Ontdek het op deze mini tour.


Tinten;

Heb je donker haar en donkere ogen staan diepe kleur tinten je vaak heel mooi.


Maar als je een lichte haarkleur hebt en lichtere ogen staan pasteltinten je meer beter.


Seizoenstypes;
Wintertypes;
Wintertypes hebben een koele huidskleur met een rozige ondertoon. De huidkleur is lichter dan de haarkleur. Meestal hebben wintertypes donkerbruin of zwart haar met blauwe, grijze, bruine of zwarte ogen.

Lentetypes;
Lentetypes hebben een warme lichte huidskleur en vaak ook sproetjes. Ze hebben ook goudblond of rossig haar met blauwe, lichtgroene of lichtbruine ogen.

Zomertypes;
Zomertypes hebben een lichte en koele huidskleur samen met asblond tot asbruin haar en wenkbrauwen die duidelijk aanwezig zijn samen met grijze, blauwgrijze of zacht bruinen ogen.

Herfsttypes;
Herfsttypes hebben vaak donkerbruin/blond haar of rood haar. Ze hebben ook een warme huidskleur en bruine of groene ogen met duidelijk aanwezige wenkbrauwen.

Boodschap;
Maar ook de kleur van je kleding brengt een boodschap over, behalve dat een kleur mooi bij jou kan staan geeft een ook een boodschap over (non-verbale communicatie). Heldere basic kleuren stralen autoriteit en kracht uit, terwijl zacht en doffe kleuren de boodschap van sociaal toegankelijk en mildheid uitstralen.

Zelf heb ik een paar testjes gedaan welke kleur het best bij mij paste. daar kwam uit dat ik een lente/zomertype ben. Dit houd in dat heldere en zachte kleuren goed bij mij passen.

Wil jij ook een kleuren test doen? Hier een paar korte testjes, die je binnen 2 gedaan zijn;
-Welk seizoenstype ben jij?
-Welke past bij jouw?
-Welke trend past bij jouw?

Liefs Naomy




Geen opmerkingen:

Een reactie posten