dinsdag 29 september 2015

Beauty Life hacks

Vandaag heb ik een paar soms rare beauty life hacks voor the grilz. En als je ze eenmaal weet kan je er echt niet meer zonder! Dus wees gewaarschuwd.





Zou je ook wel eens langere wimpers willen hebben? Ik wel natuurlijk zeggen al de reclames voor mascara dat hun mascara zorgt voor langere wimpers en vaak helpt het wel maar je hebt ook een goedkopere manier. Wattjes. Je doet wat bolletjes van een wantje op een deze borsten een daarna kam je je wimpers. Nadat je dat hebt gedaan ga je met je mascara eroverheen en echt je wimpers worden langer. Op de onderste foto zie je links met wattjes en rechts zonder wattjes maar wel met mascara. 



Een ander probleem wat we allemaal kennen zijn wallen. Vaak zijn ze wel weg te werken met een concealer maar soms helpt zelfs dat niet en blijf je de wallen zien. Rode lippenstift. Rode lippenstift is de oplossing voor dit probleem het linkt stom maar het werkt echt, kijk zelf maar links met rode lippenstift en rechts zonder rode lippenstift.

Puistjes!! Het ergste van allemaal. Maar hier is de ultime life hack. Hou een bevroren lepel op je puistje en zolang totdat de lepel warm is geworden. Dit stimuleert de doorbloeding rond het puistje en hierdoor moet de zwelling onder je puistje verminderen.

Heb je zelf ook nog een life hack? Ik ben benieuwd.

Liefs Naomy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten