zondag 11 oktober 2015

The Maze Runner 2

Vandaag ben ik naar The Maze Runner: The Scroch Trials geweest. En echt deze film was super zeker weten een aanrader. Voor wie deel 1 kent The Maze Runner deze film is gewoon net zo goed als het eerste deel. En omdat ik al een tijdje geen film recensie heb gedaan vandaag een film recensie over The Maze Runner!





The Maze Runner films zijn gebaseerd op de boeken die zijn geschreven door James Dashner. The Maze Runner: Scorch Trials is geregisseerd door Wes Ball.

De hoofdrolspelers;
-Dylan O’Brien speelde de hoofdrol in de film Thomas. Wat niet bepaald vervelend is om naar te kijken <3 
-Kaya Scodelario speelde Teresa een vriendin van Thomas, ze was samen met Thomas en hun vrienden uit het labyrint ontsnapt. 
-Thomas Sangster speelde Newt. Newt was een van de vriendin die samen met Thomas en Teresa ontsnapte uit het labyrint. 
-Ki Hong Lee speelde Minho ook een van de vrienden uit het labyrint. 
-Dexter Darden speelde Frypan een van de vrienden uit het labyrint. 
-Alexander Flores speelde Winston een van de vrienden uit het labyrint.
-Jacob Lofland speelde Aris Jones een vreemde jongen de ze tegen kwamen in het toevluchtsoord. 
-Aidan Gillen speelde Janson. Janson was de man die Thomas en zijn vrienden naar het toevluchtsoord brengt, maar wat zijn Janson werkelijke bedoelingen met deze groep vrienden?
-Patricia Clarkson speelt Ava Paige de vrouw die WCKD heeft opgericht en vastbesloten is om een medicijn te vinden kostte wat kost. 

De film;
Het verhaal speelt zich af in een tijd waarin er een virus ervoor zorgt dat mensen veranderen in Cranks. 
Thomas en zijn vrienden zijn ontsnapt uit het labyrint en Janson neemt ze mee naar zijn toevluchtsoord en zegt dat ze daar veilig zijn voor WCKD. WCKD is de organisatie die een medicijn zoek om het virus te stoppen maar deze zoektocht kost veel mensen levens. 
Thomas en zijn vrienden krijgen in het toevluchtsoord nieuwe kleren een echt bed wat ze al lang niet meer hebben gehad. Maar toch heeft Thomas argwaan omdat er volgens hem rare dingen gebeuren en dan is er nog een deur waar elke keer mensen naar binnen worden gebracht maar er nooit meer uitkomen. Wat zit er toch achter deze deur? 
Natuurlijk gaat Thomas dit uitzoeken samen met zijn nieuwe vriend Aris achter de verboden deur kijken. Thomas en Aris komen op deze manier erachter dat ze niet in een toevluchtsoord zitten waar ze veilig zijn voor WCKD maar nog steeds in handen zijn van WCKD en ook ontdekken ze wat er met al die mensen is gebeurd die naar de kamer zijn gebracht. 
Nadat ze dit hebben ontdekt zijn ze ontsnapt en op zoek gegaan naar de Right Arm in de bergen. De Right Arm is een groep die tegen WCKD vecht en ze hopen bij de Right Arm eindelijk veilig te zijn voor WCKD maar of ze dat uiteindelijk echt zijn? En wat gebeurt er met Teresa?


En nog wat foto's van de voor de film. Altijd leuk en handig omdat ik over deze film ook nog een verslag moet schrijven voor school.

Liefs Naomy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten